Alweer een goed idee van...
                                       superjurjen!

Hoe springkastelen/grote spelen huren?

Als je jouw keuze hebt gemaakt kan je het formulier invullen op de aanvraag-pagina Vul je gegevens in, selecteer de huur-periode, kies de spelen die of het materiaal dat je wilt ontlenen en je bent klaar! Na controle van de beschikbaarheid krijg je een bevestigingsmail met de opdracht tot betaling.

Leveren van de springkastelen

Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op ivm het leveren van de springkastelen.

Afhalen van de springkastelen

Je kan ook kiezen voor de optie om de springkastelen zelf af te halen en terug te brengen. Dan verhuur ik ze jou aan de helft van de prijs! Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op ivm het afhalen van de springkastelen.

Afhalen van de grote spelen

Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op ivm het afhalen van de grote spelen.

Afhaaladres

De spelen en springkastelen worden afgehaald in de Wriemeltuin:
Kriephoekstraat 4
9230 Massemen
De prijs voor het huren van springkastelen:

120 euro per springkasteel of per deel van het lange springkasteel. Leden van Wriemel krijgen hierop 10 euro korting.
Indien je van het lange springkasteel meerdere delen tegelijk huurt, krijg je ook een korting! Voor het 2e deel betaal je bijgevolg nog 100 euro, voor het derde deel slechts 80 euro.
Je kan de springkastelen ook zelf komen afhalen en terugbrengen. Dan betaal je slechts de helft van de prijs.

De prijs voor het huren van grote spelen:

Afhalen aan 10 euro per spel + 50 euro waarborg per bestelling.

De prijs voor het huren van de wriemelkussens

25 euro voor de eerste 10 kussens. Meer dan 10 kussens nodig? Dan betaal je 2 euro per kussen extra. (+ 50 euro waarborg per bestelling)

Waarborg

Voor het ontlenen van de grote spelen wordt een waarborg gevraagd van 50 € per bestelling. Bij beschadiging of verlies van materiaal wordt (een deel) van de waarborg afgehouden. Indien de herstellingskosten hoger liggen dan de waarborg worden deze doorgerekend aan de klant. Deze waarborg breng je cash mee en wordt bij het correct terugbrengen van de spelen ook onmiddellijk cash terggegeven.

Alle info en prijzen zijn enkel voor particuleren en zijn inclusief btw. Heb je wat nodig voor een organisatie, een vereniging of een gemeente? Mail ons voor aangepaste info en prijzen!