Alweer een goed idee van...
                                       superjurjen!

Hey speelvogel!

Fijn dat je door onze website snuistert. Laten we eerst even vertellen wie we zijn en waar we voor staan.

Superjurjen vof wordt geleid door Jurjen Maudens.
Mijn belangrijkste doelstelling is om op een sportieve en animatieve manier kinderen (en hun ouders) dichter bij elkaar en de natuur te brengen.
Om dit doel te bereiken werk ik via mijn gemoedelijke begeleiding waarvoor ik bij kinderen en hun ouders reeds gekend sta. Kinderen mogen bij mij kinderen zijn. Ik stimuleer hen om zelfstandig en zelfredzaam te worden, maar doe dit op een vertrouwensvolle en positieve manier. Superjurjen laat de kinderen ten volle experimenteren en uitdagingen aangaan, zodat ze op hun eigen tempo zoveel mogelijk plezier kunnen beleven.
Bij Superjurjen is het leuk voor iedereen. Kinderen, ouders en begeleiders beleven prachtige momenten!

Specifiek voor de VERHUUR betekent dit:

Via de verhuur wil ik de kinderen ook buiten de Wriemel-kampwerking laten genieten van de grote spelen en springkastelen. Als ouder samen spelen met jouw kinderen in de tuin of liever een burenmatch, topamusement verzekerd! Een groot kussengevecht gepland? Daarvoor moet je bij ons zijn! Of je kan er ook gewoon even in chillen.
De spelen kunnen ontleend worden om gewoon gezellig thuis te spelen, of misschien geef je een feestje met al jouw vrienden en vriendinnen? Ook verenigingen en bedrijven kunnen al het materiaal ontlenen voor een opendeurdag, receptie, ... Voor iedereen dus! Omdat we iedereen de kans willen geven om de spelen te huren, hebben we de maximum leentermijn beperkt tot één week

Alles kan worden afgehaald in de Wriemeltuin. Die vind je in de Kriephoekstraat 4 te Massemen.