Alweer een goed idee van...
                                       superjurjen!

Hoe een schoolreis boeken in de wriemeltuin?

Om een schoolreis te boeken in de wriemeltuin, vul je het formulier in op de aanvraag-pagina. Vul de gevraagde gegevens volledig aan, selecteer een voorkeursdatum en je bent klaar! Eventueel kan je nog wat meer info geven bij 'opmerkingen'. Na controle van de beschikbaarheid nemen wij contact met jou op.

De prijs voor een schoolreis in de Wriemeltuin:

We vragen een basisprijs van 250 euro.

Daar zit inbegrepen:
- schoolreis van ongeveer 09u15 tot 15u00 voor 25 kinderen.
- halverwege de namiddag bak ik heerlijke verse wafels voor de kinderen en de begeleidende leerkrachten. (Met suiker en/of verse slagroom).
- begeleider aanwezig gedurende het feestje. (Minstens 1 leerkracht per klas moet ook aanwezig blijven!)

Niet inbegrepen:
- drank. Er is wel kraantjeswater.
- elk extra kind boven de 25 inbegrepen kinderen betaalt 10 euro. (Maximum ongeveer 50 kinderen, indien meer: samen bespreken)
- een springkasteel. Indien je er toch eentje wenst, krijg je het aan halve prijs (=60 euro)

Extra info:
- De kinderen zijn niet extra verzekerd door wriemel. (Ter vergelijking: als je een schoolreis organiseert in een binnenspeeltuin of op een openbaar domein, zijn de kinderen ook niet extra verzekerd)
- Picknicken kan aan onze picknicktafels. We beschikken over voldoene schaduwplekken.
- De Wriemeltuin is zo goed als niet overdekt. Er is enkel een overdekt terras. Dus indien er eens een buitje valt, kunnen we altijd gauw eens schuilen en wat knutselen. Maar indien er echt aanhoudende regen zou voorspeld worden op de dag van het feestje, verplaatsen we makkelijk alles (kosteloos) naar een latere datum.
- Liever een halfuurtje langer? Vroeger? Later? Het steekt allemaal niet zo nauw. We maken samen afspraken zodat we ook voor jouw school een geslaagde schoolreis kunnen verzorgen!