Alweer een goed idee van...
                                       superjurjen!

Hoe een feestje boeken in de sporthal?

Om een feestje te boeken in de sporthal, vul je het formulier in op de aanvraag-pagina. Vul de gevraagde gegevens volledig aan, selecteer een voorkeursdatum en je bent klaar! Eventueel kan je nog wat meer info geven bij 'opmerkingen'. Na controle van de beschikbaarheid nemen wij contact met jou op.

De prijs voor een verjaardagsfeestje in de sporthal:

We vragen een totaalprijs van 200 euro.

Daar zit inbegrepen:
- sportzaal + kleedkamer voor feestje van 13u30 tot 16u30 voor maximum 30 kinderen. (Deze uren zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen. Op woensdag meestal 13u30-16u30, op zaterdag 13u00-16u00, op zondag afhankelijk van beschikbaarheid)
- springkasteel. Vaak kiezen we hiervoor onze klimmuur met glijbaan, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.
- zelfstandig 'grote spelen'-pakket. (een greep van 5 leuke spelen uit de verhuur waar de kinderen zelfstandig en zonder hulp van volwassenen mee aan de slag kunnen.)
- ballen en voetbaldoelen.

Niet inbegrepen:
- eten en drinken. Je kan zelf iets meebrengen en in de kleedkamer nuttigen of afspraken maken met de KafeeTaria om eventueel bij hen een pannenkoek en drankje aan te kopen.
- begeleider. Je moet dus zelf toezicht houden bij het feestje. Dankzij de leuke spelen, de voetbaldoelen en het coole springkasteel hoef je de kinderen alvast niet extra te animeren.

Extra info:
- de kinderen zijn niet extra verzekerd door wriemel. (ter vergelijking: als je een verjaardagsfeestje thuis doet, of in een binnenspeeltuin, zijn de kinderen ook niet extra verzekerd)
- de prijzen zijn zonder begeleiding. Je kan het geheel zeker zelf begeleiden. Daarvoor hebben we ideaal materiaal. Voorzie best zelf een begeleider per 10 a 15 kinderen, afhankelijk van wat je gewoon bent. Indien je wel onze begeleiding wenst, kan je die aanvragen via mail of het aanvraagformulier.