Alweer een goed idee van...
                                       superjurjen!

Hoe een animatie aanvragen?

Om in te schrijven vul je het formulier in op de aanvraag-pagina. Vul jouw gegevens volledig in, selecteer een voorkeursdatum en je bent klaar! Eventueel kan je nog wat meer info geven bij 'opmerkingen'. Na controle van de beschikbaarheid nemen wij contact met jou op.


De prijs voor een animatie:

De prijs voor een animatie is sterk afhankelijk van de soort animatie en het vermoedelijk aantal deelnemers. Daarnaast maken we samen nog afspraken om zo tot een geschikte prijs voor jouw organisatie te komen. Mail dus zeker naar info@superjurjen.be voor een concrete prijsafspraak.

voorbeelden van animaties:

beeldhouwen met ytong:
super stoer en lekker (niet) gevaarlijk! We brengen een hele tafel vol zagen, hamers, beitels, vijlen en ytongblokken. Vervolgens kunnen de kinderen zich volledig laten gaan om tot een plezant en kunstig resultaat te komen. We bevestigen het werkje op een plank en de kinderen kunnen het zo mee naar huis nemen. Een mooie herinnering aan een mooie namiddag!

animatie bij de grote spelen:
De Wriemelspelen staan sowieso garant voor een dag fijn spel plezier. Met onze begeleiding erbij, geraak je nooit uitgespeeld. Je kan deze spelen ook gewoon huren als aanvulling bij een andere animatie.

animatie bij de wriemelkussens:
Lekker chillen? Of liever een mege kussengevecht? Je kan deze kussens huren met begeleiding of gewoon als aanvulling bij een andere animatie.

boogschieten:
Met ├ęchte bogen en ├ęchte pijlen een spannende wedstrijd houden of gewoon gezellig oefenen? We hebben verschillende soorten bogen zodat zowel volwassenen als kinderen aan hun trekken komen.

gocart race:
Enkele stevige gocarts, met en zonder een kar aan. Ideaal voor voor een heerlijke race of gezellig wat rondrijden.

begeleiding bij de springkastelen:
Huur je graag een springkasteel maar ben je er meer gerust in als wij voor de begeleiding zorgen? Geen probleem, we komen met plezier mee springen!

animatie op maat:
heb je een leuk idee maar werk je het niet graag alleen uit? Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor jou kunnen doen.